Samsung Galaxy S7 Edge tijdelijk met €75 korting dankzij cashback

Als je nog op zoek bent naar een uitgebreide smartphone, dan is de Samsung Galaxy S7 Edge zeker het overwegen waard. Deze maand geeft Samsung je extra korting op de aanschaf van de S7 Edge dankzij de cashback-actie. Er zijn wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden.

Galaxy S7 Edge cashback-actie

De Samsung Galaxy S7 Edge is nog altijd erg geliefd en werd deze maand voorzien van de update naar Android 7.0 Nougat. De opvolger staat weliswaar in de startblokken, het toestel zal niet zo goedkoop zijn als de S7 Edge nu is. Daar komt bij dat de S7 Edge nog voorlopig wel updates zal ontvangen en dat er nu een cashback-actie is.

Samsung Galaxy S7 Edge cashback

De S7 Edge is een smartphone met een 5,5 inch gebogen display. Daarboven is een 5 megapixel front-camera te vinden en aan de achterkant een 12 megapixel camera. In onze Samsung Galaxy S7 Edge review kon je al lezen dat de S7 Edge het hoogste cijfer ooit in een DroidApp review wist te behalen. De Samsung Galaxy S7 Edge heeft onder het scherm een home-button met geïntegreerde vingerafdrukscanner en ook is de behuizing stof- en waterbestendig.

Belangrijk om te weten

Terug naar de cashback-actie; koop je bij één van de deelnemende winkels een S7 Edge, dan heb je recht op 75,00 euro cashback. Het is wel van belang dat het toestel aangeschaft wordt in de periode van 6 maart en 2 april 2017. Hierbij maakt het niet uit of je de smartphone los koopt of dat je hem bij een abonnement neemt.

De Galaxy S7 Edge cashback-actie is zoals gezegd niet bij iedere winkel geldig. Daarnaast geldt de actie enkel voor de S7 Edge en niet voor de S7. De kleur maakt niet uit. Hieronder hebben we de winkels waarbij sowieso de cashback-actie geldt op een rij gezet.

Wanneer je voldoet aan de voorwaarden voor de cashback, dan kun je je via deze link aanmelden via het aanmeldingsformulier. Vul het formulier wel in voor 16 april, anders vervalt het recht op het ontvangen van de 75 euro cashback.

Via onderstaande button vind je op de Samsung Galaxy S7 Edge pagina nog alle specificaties, gerelateerd nieuws en abonnementen van de S7 Edge.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel