Samsung Galaxy S7 Edge wint award voor ‘Beste Smartphone’ tijdens MWC 2017

Samsung bracht vorig jaar de Galaxy S7 Edge uit. Het toestel heeft op het Mobile World Congress de award voor beste smartphone gewonnen. Jaarlijks worden de prijzen tijdens het MWC uitgereikt en vorig jaar won de Galaxy S6 Edge de prijs.

Galaxy S7 Edge bij Global Mobile Awards 2017

Tijdens het Mobile World Congress 2017 zijn de Global Mobile Awards uitgereikt. Samsung is hierbij in de prijzen gevallen met de Galaxy S7 Edge. Deze smartphone kreeg de award voor beste smartphone. Vorig jaar, tijdens de Global Mobile Awards 2016, viel de Samsung Galaxy S6 Edge in de prijzen. De S7 Edge viel volgens de jury op door zijn ‘verfijnde ontwerp’, geavanceerde camera en algehele uitstekende prestaties.

Samsung Galaxy S7 Edge award

Naast Samsung met de Galaxy S7 Edge hadden zich nog meer fabrikanten genomineerd voor de award. De andere genomineerden waren de Huawei P9, Google Pixel XL, Motorola Moto Z en Apple iPhone 7 Plus. Het winnen van de award is voor Samsung goed nieuws. Ondanks het fiasco met de Galaxy Note 7 wist de Galaxy S7-serie goed staande te houden. We verwachten eind volgende maand de introductie van de Samsung Galaxy S8.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel