Secure Folder verschijnt online voor Samsung Galaxy S7 reeks

Een feature van de Samsung Galaxy Note 7 komt naar de Galaxy S7-serie. Met Secure Folder maak je eenvoudig een beveiligde map op je smartphone waar alleen jij bij kunt komen. Gegevens in de speciale map worden versleuteld opgeslagen.

Secure Folder voor Galaxy S7

Met Secure Folder is je vingerafdruk je toegangscode tot de apps en bestanden in de beveiligde map. Vorig jaar werd de functie door Samsung aangekondigd als downloadbare add-on voor de Galaxy Note 7. Voor de app is het wel nodig om Android 7.0 Nougat op je smartphone te hebben. De map zal versleuteld worden opgeslagen op een bestaand gedeelte van de interne opslagruimte.

Je kunt aan de Secure Folder apps en bestanden toevoegen die je wilt afschermen. Handig als je bijvoorbeeld vertrouwelijke documenten moet meenemen op je smartphone. Ook zal je merken dat er in het snelle instellingen menu een extra snelkoppeling te vinden is naar de Secure Folder.

Download

Hoewel er nog geen Play Store pagina is gemaakt voor de app, is er wel een APK bestand beschikbaar waarmee de app geïnstalleerd kan worden. Om de app te kunnen gebruiken heb je een vingerafdrukscanner en Android Nougat nodig. Officieel is Android 7.0 Nougat in Nederland en België nog niet beschikbaar voor de S7, maar deze wordt in de komende weken verwacht.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel