Global Mobile Awards 2016: Samsung Galaxy S6 Edge verkozen tot beste smartphone

Op het Mobile World Congress is de Samsung Galaxy S6 Edge in de prijzen gevallen bij de Global Mobile Awards 2016. Het toestel krijgt de award voor beste smartphone van het jaar. De Google Cardboard app is volgens de jury de beste mobiele applicatie.

Global Mobile Awards 2016

Op het Mobile World Congress in Barcelona zijn de jaarlijkse GSMA Global Mobile Awards weer uitgereikt. Wat is de beste mobiele applicatie? Welke smartphone mag zicht de beste telefoon van het afgelopen jaar noemen? We zetten de winnaar voor je op een rijtje.

Xiaomi Redmi 2

De beste mobiele muziek-app is de app van Soundcloud. De meest innovatieve applicatie is Make-up Genius geworden van L’Oréal Paris. Volgens de jury is de beste algemene mobiele applicatie de Google Cardboard app. De award voor beste smartphone tot honderd dollar gaat naar Xiaomi voor de Redmi 2.

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung pakt twee awards; de Samsung Galaxy S6 Edge krijgt de award voor beste smartphone van 2015 en de Samsung Gear S2 is volgens de verkiezing het beste in de categorie ‘Best Connected Consumer Electronic Device’. De Microsoft Surface Pro 4 heeft de award voor beste mobiele tablet mee naar huis gekregen.

Vorig jaar won LG G3 de Global Mobile Award voor beste smartphone. Samsung kondigde tijdens het Mobile World Congress ook al de opvolger van de Samsung Galaxy S6 Edge aan; de Samsung Galaxy S7 Edge.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel