‘Samsung Galaxy Stellar 2 duikt op: opvallend toestel voor 90 euro’

Samsung is mogelijk bezig met een nieuw betaalbaar toestel. Hoewel het nog even afwachten is of het toestel ook naar ons land komt, krijgen we al wel vast informatie over de Samsung Galaxy Stellar 2.

Samsung Galaxy Stellar 2

De Galaxy Stellar serie van Samsung is vrijwel onbekend hier. In Amerika lanceerde Samsung in 2012 de eerste Stellar smartphone, die werd uitgebracht door provider Verizon. Vermoedelijk zien we nu beelden van de Samsung Galaxy Stellar 2.

Samsung Galaxy Stellar 2

Het toestel zou beschikken over een 4,5 inch AMOLED-display met 720p HD-resolutie. Daarbij wordt de smartphone geleverd met een Snapdragon 626 processor en 2,5GB RAM en Android 7.0 Nougat. Verder wordt verteld dat er een 5 megapixel aan de achterzijde geplaatst moet zijn, een 1.2 megapixel camera aan de voorzijde en 32GB opslagruimte.

Samsung Galaxy Stellar 2

Via de Micro-USB poort kan de 3500 mAh accu opgeladen worden en de prijs zou liggen rond de 92 euro. De beelden die het toestel laten zien tonen een illustratie van een designer. Het is dus niet zeker of de Stellar 2 inderdaad er zo uit komt te zien. We moeten de informatie dus nog wel met een korreltje zout nemen. Desondanks; zijn we erg benieuwd of de Samsung Galaxy Stellar 2 inderdaad gaat verschijnen; voor dit bedrag.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel