Samsung lanceert nieuwe klaptelefoon: Galaxy Folder 2

Wie had gedacht dat klaptelefoons uitgestorven waren, heeft het mis. Samsung heeft de nieuwe Samsung Galaxy Folder 2 aangekondigd; een zogenoemde flip-phone met een klepje.

Samsung Galaxy Folder 2

Tot een aantal jaren geleden waren telefoons met een klepje niet uit het straatbeeld weg te denken. Hoewel ze nu bijna zo goed als zeldzaam zijn, heeft Samsung in Zuid-Korea de Samsung Galaxy Folder 2 aangekondigd. Juist; met klepje.

Samsung Galaxy Folder 2

Het toestel is voorzien van een 3,8 inch TFT-LCD display en heeft de ’toetsen van vroeger’ op het andere klapbare deel zitten. De smartphone is verder voorzien van een Snapdragon 425 processor, 2GB RAM en 16GB aan opslagruimte. De 1950 mAh accu zorgt voor het uithoudingsvermogen van de telefoon. De Samsung Galaxy Folder 2 draait op Android 6.0 Marshmallow, heeft geen camera en komt als 3G- en 4G-versie.

Samsung Galaxy Folder 2

Overigens is enkel bekend dat het toestel op de Zuid-Koreaanse markt zal verschijnen. De komst naar Europa lijkt ons zeer klein. Het toestel kost in Korea omgerekend zo’n 235 euro. Stel dat hij wel naar Europa komt, zou jij ‘m dan willen?

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel