Samsung geeft je geld voor je oude smartphone en korting op Galaxy S8(+)

Samsung wil je op een nieuwe manier overtuigen om over te stappen op de Samsung Galaxy S8 of Galaxy S8+. Door je oude smartphone in te leveren krijg je tijdelijk 100 euro extra inruilkorting. We zetten de details op een rij.

Samsung Galaxy S8 inruilkorting

Degenen die nog twijfelen over de aanschaf van een Galaxy S8 of Galaxy S8+ krijgen van Samsung nu een reden om toch over te stappen. In de periode van 21 augustus tot en met 1 oktober 2017 krijg je 100 euro extra inruilwaarde op de Galaxy S8 en Galaxy S8+ van Samsung. Dit betekent dat je oude toestel nog altijd minimaal 100 euro waard is.

Samsung Galaxy S8 inruilactie

Met deze stap wil Samsung de toestellen hergebruiken en recyclen. Het bedrag dat je terugkrijgt als inruilwaarde verschilt per toestel. Overigens is het wel belangrijk dat je smartphone in goede staat is, om de volledige inruilwaarde te krijgen. Voor een iPhone 6 Plus 16GB krijg je in totaal 271 euro, voor een Galaxy S7 32GB 313 euro. Voor de Galaxy S5 krijg je 180 euro en een LG G4 170 euro. Samsung geeft je daarnaast voor een Huawei Ascend P7 129 euro en Sony Xperia Z3 ook 170 euro.

Een volledig overzicht van wat welk toestel oplevert vind je hier. De 100 euro extra inruilkorting is geldig via bijvoorbeeld de Samsung webshop, Bol.com, KPN, Telfort en Tele2. Providers T-Mobile en Vodafone en de winkels Coolblue en Mobiel hebben een eigen inruilactie, maar geven je in deze periode ook gewoon de 100 euro extra.

Een compleet overzicht van prijzen en specificaties vind je via onderstaande buttons op de toestelpagina’s. Je kunt het formulier voor inruilactie vinden op de website van Samsung. Het duurt volgens Samsung maximaal 8 weken totdat het geld op je rekening staat.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel