Samsung presenteert Galaxy A10s met 4000 mAh accu en vingerafdrukscanner

Samsung heeft een nieuw toestel gepresenteerd in het betaalbare segment. Het gaat om de Samsung Galaxy A10s, voorzien van een flinke accu en vingerafdrukscanner.

Samsung Galaxy A10s aangekondigd

Eerder presenteerde Samsung al de Galaxy A10, een prima toestel voor een erg nette prijs. Nu komt daar de Galaxy A10s bij; een ander betaalbaar toestel maar met nét wat meer mogelijkheden. Nieuw bijvoorbeeld bij de A10s is de aanwezigheid van een vingerafdrukscanner. Deze bevindt zich aan de achterkant van de telefoon.

Samsung Galaxy A10s s

Tevens is de Samsung Galaxy A10s voorzien van een nog grotere accu; 4000 mAh om precies te zijn. Er is verder een 6,2 inch beeldscherm met een V-vormige notch. Hierin bevindt zich de 8 megapixel selfie-camera. Achterop is er een 13 megapixel camera met 2MP dieptesensor. Samsung levert de A10s met Android 9 Pie met een octa-core processor. Ook is er 2GB RAM en 32GB aan opslagruimte, wat uitbreidbaar is.

Onbekend is wanneer de smartphone uitgebracht wordt en of de Galaxy A10s ook in Nederland zal verschijnen. Wel is bekend dat de telefoon gedoopt wordt in de kleuren rood, blauw, groen en zwart.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel