Samsung presenteert Galaxy Tab S4 met S Pen en interessante Tab A 10.5

Samsung heeft nog steeds vertrouwen in de tabletmarkt. Zojuist heeft de Koreaanse fabrikant de Samsung Galaxy Tab S4 en Galaxy Tab A 10.5 aangekondigd; waarbij de S4 is voorzien van de S Pen en meer toffe features.

Samsung Galaxy Tab S4

We beginnen met de Samsung Galaxy Tab S4. Deze high-end tablet is de opvolger van de Galaxy Tab S3 en op verschillende gebieden een verbetering. Volgens Samsung word je productiviteit hiermee vergroot, zonder dat je hier harder voor hoeft te werken.

Samsung Galaxy Tab S4

Dankzij DeX kan de tablet veranderen in een volwaardige desktop-omgeving. Hierbij kun je denken aan multitasken, schermen vergroten en verkleinen, content van de ene naar de andere app slepen en gebruik maken van snelkoppelingen. Je kunt de Galaxy Tab S4 aansluiten op een tweede scherm dankzij ondersteuning voor een HDMI-adapter.

De Galaxy Tab S4 wordt geleverd met de S Pen. Hiermee kun je nog meer uit de tablet halen en snel tekenen of schrijven op het scherm. Daarbij biedt de pen nog meer opties. Je kunt snel teksten vertalen, navigeren, notities maken en gebruik maken van Samsung Live Message.

Galaxy Tab S4 S Pen

De Samsung Galaxy Tab S4 is voorzien van een 10,5 inch Super AMOLED beeldscherm met een resolutie van 2560 x 1600 pixels en een beeldverhouding van 16:10. Daarbij heeft de tablet Dolby Atmos Surround Sound, tuned by AKG, met vier speakers voor de beste geluidskwaliteit.

Samsung voorziet de tablet van 64GB opslagruimte, 4GB RAM en een 7300 mAh accu met ondersteuning voor Fast Charging. De tablet wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 835 octa-core processor en heeft een 13 megapixel en 8 megapixel camera. Het apparaat draait vanuit de doos direct op Android 8.1 Oreo.

Samsung Galaxy Tab S4 keyboard cover

De Samsung Galaxy Tab S4 ligt vanaf 24 augustus in de winkel en komt in twee varianten; een WiFi-versie en een LTE-versie. Voor de WiFi-versie van de Tab S4 betaal je 699 euro, voor de 4G-versie 759 euro. Je kunt het toestel wel vanaf nu pre-orderen. Je krijgt dan een gratis Book Cover Keyboard cadeau via Samsung. Je kunt de tablet direct pre-orderen bij Coolblue en Samsung.

Samsung Galaxy Tab A 10.5

De Galaxy Tab A-serie is ook uitgebreid door Samsung. De fabrikant heeft tegelijkertijd met de Tab S4 de Samsung Galaxy Tab A 10.5 aangekondigd. Zoals de naam al aangeeft is ook deze tablet voorzien van een 10,5 inch LCD-display. Daarbij is er een Snapdragon 450 octa-core processor, 3GB RAM en 32GB opslagruimte. Er is een 7300 mAh accu en het geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart.

Samsung Galaxy Tab A 10.5

De Multi User Mode maakt het mogelijk om heel het gezin van de tablet gebruik te laten maken. Met de speciale Kids Mode is er een op kinderen afgestemde interface die leren en entertainment combineert op een veilige, eenvoudige en leuke manier. Als ouder kun je via de Kids Mode controle houden over wat je kind kijkt en hoelang het kind de tablet kan gebruiken.

Aan boord van de Galaxy Tab A 10.5 is Dolby Atmos technologie, en kan voor de beste geluidskwaliteit gebruik gemaakt worden van vier speakers. Met de Samsung Galaxy Tab A 10.5 kunnen foto’s gemaakt worden met de 8 megapixel of 5 megapixel camera. De tablet van Samsung draait op Android 8.1 Oreo en ligt ook vanaf 24 augustus in de winkel. De prijs van Tab A 10.5 komt uit op 329 euro. Er komt ook een LTE-versie, die kost 389 euro. Bestellen kan bij Coolblue.

Lees ook

Reageer op dit artikel