Samsung plaatst Secure Folder applicatie in Play Store

Samsung heeft wederom één van zijn applicaties in de Google Play Store geplaatst. Dit keer is het de Secure Folder applicatie die nu naast de Samsung App-winkel ook in de winkel van Google te vinden is. Gebruikers kunnen nu de app op een nieuwe manier bijwerken.

Secure Folder in Play Store

Met de Secure Folder app van Samsung kun je heel gemakkelijk bestanden zoals foto’s en documenten beveiligen tegen ongewenste gebruikers op je telefoon. De bestanden worden in de map versleuteld opgeslagen en bewaard. Je kunt de map beveiligen met een eigen gekozen pincode, wachtwoord, patroon of je vingerafdruk. Eerder maakte Samsung bekend dat het zou stoppen met My Knox ten faveure van Secure Folder.

Samsung Secure Folder

De Secure Folder werkt alleen op Samsung apparaten dus mocht je in het bezit zijn van een smartphone van een ander merk dan kun je helaas niets met deze app. Secure Folder werkt ook op tablets van Samsung. Met het plaatsen van de app in de Play Store kunnen Samsung gebruikers de app in ieder geval makkelijker van een update voorzien. Lees ook onze Samsung Galaxy S8 en S8 Plus tips zo haal je het beste uit je Samsung-telefoon.

Secure Folder
Secure Folder
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel