Samsung: we starten vandaag met uitrol Marshmallow voor Galaxy S6 en S6 Edge

Samsung heeft bekend gemaakt vandaag te starten met het verspreiden van de Marshmallow-update voor de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge. In de afgelopen tijd werd met een groep gebruikers de beta-versie van Android 6.0 Marshmallow alvast getest en nu is het tijd voor de definitieve uitrol.

Marshmallow voor S6 en S6 Edge

Samsung heeft vandaag officieel bekend gemaakt vandaag (15 februari 2016) te starten met het uitrollen van Android 6.0 Marshmallow voor twee van haar toestellen. Het gaat om Marshmallow voor de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge.

Samsung Galaxy S6 edge people

Android 6.0 Marshmallow

Samsung geeft aan dat de S6 Edge met de Marshmallow update nog meer mogelijkheden krijgt wat betreft het gebogen scherm. Gebruikers kunnen de grootte van de content aan de zijkant vergroten van 260 pixels naar 550 pixels. Ook is de navigatie en bediening verder verbeterd en zijn er verschillende aanpassingen doorgevoerd in de interface van TouchWiz onder Android 6.0 Marshmallow.

Samsung Galaxy S6 edge marshmallow

Uitrol

Hoewel Samsung heeft aangegeven vandaag te starten met Marshmallow voor de S6 en S6 Edge is er geen specifieke datum bekend gemaakt voor Nederland en België. Wanneer hier meer over bekend is, lees je dat uiteraard op DroidApp.

De Samsung Galaxy S6 moest vrij lang wachten op de update naar Marshmallow. Verschillende fabrikanten zoals LG en Motorola hebben hun updates enige tijd geleden al uitgerold voor hun belangrijke toestel(len).

Andere Galaxy-toestellen

In de toekomst zullen andere Galaxy-toestellen volgen voor de Marshmallow update; maar Samsung geeft niet aan welke toestellen dit zijn. Samsung zal op basis van de situatie op de markt deze plannen later bekend maken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel