Samsung Galaxy S6 Edge: Marshmallow vergroot mogelijkheden Edge Screen

Samsung is bezig met de ontwikkeling van een update naar Android 6.0.1 Marshmallow voor de Samsung Galaxy S6-lijn. De Samsung Galaxy S6 Edge zal met de update naar Marshmallow een aantal nieuwe functies krijgen in ‘Edge Screen’. Hierdoor kan je nog meer uit het gebogen beeldscherm van de smartphone halen.

Edge Screen

De Samsung Galaxy S6 Edge is voorzien van een aan de zijkant doorlopend display. De gebogen rand geeft gebruikers ook een aantal extra mogelijkheden zoals snel een contactpersoon kunnen bellen. Voor de Samsung Galaxy S6-lijn is Samsung momenteel bezig met het ontwikkelen van Android 6.0.1 Marshmallow, inclusief het vernieuwde TouchWiz.

Met de update naar Marshmallow zal het aantal mogelijkheden voor Edge Screen uitgebreid worden. Het zal mogelijk worden om met ‘My places’ apps die je onlangs hebt gebruikt vanaf de schermrand weer te openen. Tevens zorgt Samsung ervoor dat er een zogenoemde ’task edge’ paneel is waar je snelkoppelingen kunt instellen voor bepaalde functies. Ook vind je enkele snelle acties zoals het openen van een kompas, het weergeven van je Twitter-tijdlijn of het weer.

Wanneer de update voor de Samsung Galaxy S6 Edge en andere toestellen van Samsung beschikbaar is, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bekijk ook: Android 6.0 Marshmallow: deze toestellen krijgen de update

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel