Samsung Galaxy S6 Edge: firmware-update verbetert prestaties [update: ook voor S6]

Samsung heeft voor de Samsung Galaxy S6 Edge een nieuwe update uitgerold. Het gaat om een OTA-update met het versienummer G925FXXU3COI9. De firmware-update voor de Galaxy S6 Edge zorgt ervoor dat de prestaties van de smartphone verder verbeterd zijn. Samsung heeft met de update ook het Stagefright-lek aangepakt.

Samsung Galaxy S6 Edge firmware

Een nieuwe firmware-update voor de Samsung Galaxy S6 Edge staat klaar voor de Nederlandse gebruikers. Met de update dicht Samsung het beveiligingslek genaamd Stagefright, zo laat Jadwiga aan DroidApp weten. De firmware-update heeft het versienummer G925FXXU3COI9 meegekregen, is circa 79 MB groot en wordt over-the-air (OTA) aangeboden, zodat er geen computer nodig is voor de update.

In de changelog van de update is op te maken dat de prestaties rondom spraakoproepen verbeterd zijn. Daarnaast zijn er bepaalde nieuwe instellingen toegevoegd voor het netwerkprofiel. Tot slot heeft Samsung enkele bugs in het toestel aangepakt, waardoor de gebruikerservaring van het toestel verder verbeterd is.

Mocht je op je Samsung Galaxy S6 Edge nog geen melding hebben ontvangen van de update, dan kan je ook handmatig controleren op updates. Ga hiervoor naar Instellingen > Over dit toestel > Software-updates.

Update 15:51 uur: de update is inmiddels ook beschikbaar voor de Samsung Galaxy S6. Deze update heeft het versienummer G920FXXU3COI9 meegekregen. Ook deze update wordt OTA aangeboden.

Lees ook

Reageer op dit artikel