SimCity BuildIt bestaat één jaar en viert dat met grote bergvakantie-update

SimCity BuildIt bestaat één jaar. De game die vorig jaar door EA werd uitgebracht is nog altijd erg populair. De eerste verjaardag van SimCity BuildIt wordt gevierd met een grote update genaamd Mountain Resort, ofwel bergvakantie. Je kunt je stad nu nog verder uitbreiden met winterse gebouwen.

SimCity BuildIt Bergvakantie

SimCity BuildIt bestaat deze week één jaar en in de Play Store wordt dit gevierd met de grootste update die tot nu toe is uitgebracht. Vanaf nu kan je je stad uitbreiden met tien nieuwe uitbreidingsgebieden. Daarnaast zijn er zeventien specialisatiegebouwen te vinden in de game waaronder een berglift en een winterkasteel.

De update voor SimCity BuildIt brengt ook speciale gebouwen en bezienswaardigheden voor de inwoners van je stad, zoals een kerstboom en een schaatsbaan. Vanaf nu kan je ook het niveau van woningen verhogen om unieke looks te krijgen en de productie van epische projecten te versnellen. Spelers met level 23 of hoger kunnen gebruik maken van de uitbreidingen in bergvakantie.

Statistieken

Over het afgelopen jaar wist SimCity BuildIt 64 miljoen gebruikers te bereiken. Met zijn allen hebben we 42,2 miljard minuten gespendeerd aan het spelen van de game. Ook andere interessante statistieken zijn door Electronic Arts, de ontwikkelaar van de game, naar buiten gebracht. Alle cijfers vind je in onderstaande infographic. (Klik op de foto om te vergroten)

SimCity BuildIt infographic

SimCity BuildIt
SimCity BuildIt
Ontwikkelaar: ELECTRONIC ARTS
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel