SimCity BuildIt en The Sims FreePlay geüpdatet met Halloween-thema

Electronic Arts (EA) heeft twee van haar Android-games geüpdatet. Vanaf nu kan je de games The Sims FreePlay en de simulatiegame SimCity BuildIt vinden in Halloween sfeer. De updates zijn allebei vanaf nu beschikbaar in de Google Play Store. We zetten de vernieuwingen voor je op een rij.

Halloween update

We stevenen af op eind oktober en dus ook Halloween. Reden genoeg voor Electronic Arts om twee van haar games bij te werken met een Halloween update. Zowel voor The Sims FreePlay als voor SimCity BuildIt is de update beschikbaar.

SimCity BuildIt

In SimCity BuildIt kan je je stad aanschouwen in Halloween-thema. In de nacht licht de stad spookacht op. Je kunt verschillende Halloween-gebouwen plaatsen om de bevolkingsgroei te verhogen. Je inwoners zullen meer commentaar geven en door hier van te genieten kan je volgens de ontwikkelaar beloningen verdienen. In de SimCity BuildIt game vind je het pompoen icoon waarmee je de pret kunt beleven.

simcity halloween

The Sims FreePlay

De Halloween-update voor The Sims FreePlay kan je een nieuwe missie volgen; Nacht van de Snoepmonsters. Je kunt hier ‘bangmakerij’ leren. Het assortiment van kostuums is verder uitgebreid met kledingstukken van bijvoorbeeld ‘zombie cheerleaders’ en vampiers. De missie ‘Gered door de vloek’ laat je de magie binnen je Simstad ontrafelen en in het gerenoveerde tovenaarshuis kan je betoverd worden. Tot slot is er nog de hobby ‘Drankjes bouwen’ waarmee je wonderlijke brouwsels kunt maken.

Beide updates zijn vanaf nu te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

SimCity BuildIt
SimCity BuildIt
Ontwikkelaar: ELECTRONIC ARTS
Prijs: Gratis+
De Sims™ FreePlay
De Sims™ FreePlay
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel