The Sims FreePlay: Glitz and Glam update uitgebracht

Electronic Arts, EA, heeft een update uitgebracht voor de game The Sims FreePlay. Het gaat om de update Glitz and Glam en brengt meer mogelijkheden naar het winkelcentrum. The Sims FreePlay is een gratis variant van het spel The Sims en beschikbaar voor meerdere platformen, waaronder Android.

The Sims FreePlay: Glitz and Glam

Een nieuwe update voor de game The Sims FreePlay voegt weer een aantal mogelijkheden toe aan het spel. De update Glitz and Glam zorgt voor een extra verdieping van Winkelcentrum Zonsondergang. Bij de make-up kiosk kan je je kleuren vinden en kan je met de hobby Visagist alles te weten komen over make-up. Met de hobby Modejager kan je je slag slaan in het nieuwe koopjescentrum.

The Sims FreePlay Glitz and Glam

Je peuter kan je loslaten in speelcentrum Woppie, wat eveneens te vinden is bij het winkelcentrum. Daarnaast kan je vliegen in het overdekte Skydivecentrum. In Bioscoop SimStad kan je de nieuwste films bekijken. Je kan inmiddels kiezen uit meer dan 600 nieuwe outfits die beschikbaar zijn in The Sims FreePlay. De update Glitz and Glam voor The Sims FreePlay kan via onderstaande button gedownload worden uit de Play Store.

The Sims™ FreePlay
The Sims™ FreePlay
Ontwikkelaar: ELECTRONIC ARTS
Prijs: To be announced

Lees ook

Reageer op dit artikel