Angry Birds 2 krijgt slijmerige Halloween-update

Rovio, de maker van de game Angry Birds, heeft een update uitgebracht voor Angry Birds 2. Het gaat om een Halloween-update waarmee nieuwe levels zijn toegevoegd. Verder zijn er nog meer functies in de game te vinden met de boze vogels.

Angry Birds 2 Halloween

Angry Birds 2 is bijgewerkt naar versie 2.2.1. Na de update is er een Halloween-thema te vinden die de levels een stuk spannender moet maken. Op het nieuwe eiland genaamd Snotting Hill, vind je een reeks nieuwe levels die allemaal in de sfeer van Halloween zijn. De twintig nieuwe levels worden omschreven als slijmerig en glibberig. De Halloween-levels kan je pas betreden als je de levels hiervoor hebt voltooid.

Snotting Hill Angry Birds 2

Nieuw in Angry Birds 2 is ook de mogelijkheid om spelersprofielen en vriendenklassementen te bekijken. Door op de avatar te tikken van je vrienden krijg je hun profiel te zien. Hier krijg je inzicht in het huidige level en hun vogels. Daarnaast worden ook andere statistieken weergegeven van Angry Birds 2. De nieuwe update van Angry Birds 2 kan gratis gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

Angry Birds 2
Angry Birds 2
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel