Simpel stopt per vandaag met prepaid; focus op sim-only

Telecomprovider Simpel heeft bekend gemaakt dat het per vandaag stopt met het aanbieden van prepaid. Simpel Prepaid is ook niet meer door klanten te gebruiken. De focus komt te liggen op sim-only abonnementen.

Simpel Prepaid

Simpel is vooral bekend van de doorgaans interessant geprijsde abonnementen, maar het bood ook prepaid aan. Eerder maakte Simpel al bekend te stoppen met het aanbieden van prepaid. Klanten konden tot 1 mei hun tegoed nog opwaarderen; per 1 augustus zou het telefoonnummer en resterende tegoed vervallen. Dat is dus vandaag, waardoor er definitief een punt achter prepaid van Simpel gezet wordt.

Simpel geeft als reden dat de vraag naar Simpel Prepaid zo goed als verdwenen is. Mede omdat het met haar sim-only abonnementen een voordelig en interessant alternatief kan aanbieden. Hierbij kun je al kiezen voor een sim-only abonnement vanaf 2,50 euro per maand. Degenen die op zoek zijn naar een nieuw sim-only abonnement, kunnen terecht op de webpagina van Simpel. Overigens kun je ook onze uitgebreide, onafhankelijke sim-only vergelijker gebruiken, die precies laat zien welk abonnement het beste bij jou past.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel