Simyo introduceert nieuwe prepaid-pakketten: met gratis tegoed

Telecomprovider Simyo heeft haar prepaid-pakketten gewijzigd. Simyo wil met de nieuwe pakketten klanten extra tegoed geven, meer dan bij andere providers.

Simyo met nieuwe prepaid-pakketten

Het aanbod van mobiele providers is zeker op prepaid-gebied erg uitgebreid. Simyo weet zich op verschillende manieren te onderscheiden. Waaronder gewoon toegang tot het 4G-netwerk van KPN en de mogelijkheid om je telefoongesprek af te maken als je bundel op is. Om consumenten nog meer enthousiast te maken voor Simyo, lanceert het bedrijf nieuwe prepaid-pakketten. Hierbij wordt meer gratis tegoed uitgedeeld.

Simyo geeft klanten vanaf nu de keuze uit drie startpakketten om gebruik te maken van prepaid. Het gaat om prepaid-pakketten van 5, 15 en 25 euro. Echter krijg je bij deze pakketten veel meer beltegoed dan wat je er voor betaalt.

Koop je het pakket van 5 euro, dan krijg je 7,50 euro aan beltegoed. Bij het prepaid-pakket van 15 euro krijg je 22,50 euro tegoed en bij 25,00 euro krijg je 35,00 euro. Voor de prijzen van de eenheden zelf maakt dit geen verschil. Je betaalt 0,10 eurocent per minuut of sms.

Simyo heeft aardig wat in huis om je het beste te kunnen bieden. Naast ondersteuning voor 4G, biedt de provider ook VoLTE aan, zodat je in nog hogere kwaliteit kunt telefoneren. Al zes jaar lang heeft Simyo de onderscheiding voor ‘Beste Prepaid Provider’ in handen.

De nieuwe Simyo prepaid-pakketten zijn verkrijgbaar via Simyo zelf, via hun website.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel