Skype 6.11: video’s opslaan, gesprekken beheren en meer

Skype 6.11 is uitgebracht voor Android. Vanaf nu kan je met de Skype app op een handige manier gesprekken beheren. Er zijn ook andere verbeteringen doorgevoerd waaronder het opslaan van video’s. Ook is er meer aandacht besteed aan het delen van content. We zetten de vernieuwingen voor je op een rij.

Skype 6.11

Gebruikers van de app Skype kunnen vanaf nu een update downloaden uit de Google Play Store. In Skype 6.11 voor Android zijn een aantal nieuwe functies toegevoegd. Door een contact of chat ingedrukt te houden, komt er een toolbar tevoorschijn die je een aantal mogelijkheden geeft. Het is vanaf daar mogelijk een conversatie direct te verwijderen of te markeren als gelezen. Tevens kan je er voor kiezen om de notificaties te dempen zodat je niet gestoord wordt. Met de update is ook de zoekfunctie verbeterd in Skype 6.11 en zijn de ‘Mojis‘ verbeterd.

Skype 6.11

Video’s opslaan

Video’s die je ontvangt van de ander kan je voortaan gemakkelijk opslaan op je eigen apparaat. Door op de video te tikken kan je de ontvangen video direct opslaan op je smartphone of tablet. Vanaf nu is het ook mogelijk om op een snelle manier een foto of bestand te delen vanuit een ander gesprek naar een andere groep of persoon.

Skype 6.11

Skype 6.11 is vanaf nu te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Skype
Skype
Ontwikkelaar: Skype
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel