Snake Rewind officieel uitgebracht voor Android

In de Google Play Store is de populaire game Snake uitgebracht voor Android. Snake Rewind is het slangenspel zoals we die kennen van toestellen als de Nokia 3310. In een vernieuwde versie is de game nu ook voor Android beschikbaar.

Snake voor Android

De voormalig ontwikkelaar van de Nokia-game Snake, heeft de officiële versie voor Android uitgebracht in de Google Play Store. In de game Snake Rewind zijn tien uitgebreide levels met verschillende visuals en muziek. Elk level kent zijn eigen missies waarbij je verschillende soorten fruit kunt verzamelen met unieke krachten en effecten. De game Snake Rewind werd vorige week al aangekondigd.

snake rewind
foto Androidcentral

Je kan in de Fruit-winkel boosters en items kopen en de huidige opwaarderen. Je kan de strijd aangaan met je vrienden op Facebook en er is ook een Easter Egg aanwezig, wanneer je het hele scherm vult gebeurt er iets speciaals.

Snake rewind

Voor de ontwikkeling van de game Snake Rewind heeft de oorspronkelijke ontwikkelaar van Snake, Taneli Armanto samengewerkt met ontwikkelaar Rimilus Design. Dit resulteerde in de game Snake Rewind, die je via onderstaande button gratis uit de Play Store kunt downloaden.

Snake Rewind
Snake Rewind
Ontwikkelaar: Rumilus Design
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel