Tap Color Battle: kleurrijke reflex game voor Android

Met Tap Color Battle kan je op een interessante manier je reflex testen. Dit kleurrijke spel voor Android biedt je tevens de mogelijkheid de strijd aan te gaan met je vrienden.

Tap Color Battle

Tap Color Battle

In de Play Store zijn duizenden games te vinden en Tap Color Battle is er daar een van. Met deze game kan je je reactiesnelheid testen aan de hand van kleuren. Speel Tap Color Battle alleen of met een vriend(in) op één telefoon en ontdek wie er het snelste is.

Tap Color Battle

Tap Color Battle is een nieuwe ‘kleurwedstrijd’ voor Android. Er zijn acht verschillende kleuren en je hebt 30 seconden de tijd om zoveel mogelijk kleuren te raken. Na elke ronde zal de positie van de kleuren wijzigen, wat het wat lastiger maakt. Het wordt omschreven als vermakelijk en verslavend.

Tap Color Battle

Er zijn 2 verschillende speel modi in Tap Color Battle: een single player-mode en een multiplayer-mode waarin het opgenomen kan worden tegen een vriend of vriendin.

  • Bij de single player-modus heb je 30 seconden de tijd om zoveel mogelijk kleuren te raken. Je kunt ook inloggen met Google Play Services zodat je meer uitdaging krijgt door de punten te behalen. Je kunt ook van vrienden de scores zien, zodat je deze kunt proberen te verbreken. Ook is er een wereldwijde ranglijst zichtbaar.
  • Bij de multiplayer-modus kun je op één telefoon met een vriend het spel starten. Speel tegen elkaar en zie wie er het snelste is. In deze modus wordt het scherm gedeeld door tweeën.

Tap Color Battle

Wil je ook je eigen reactiesnelheid testen? Download via onderstaande button Tap Color Battle gratis uit de Play Store.

Tap Color Battle
Tap Color Battle
Ontwikkelaar: Pamayi Apps
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel