Sony Xperia L3: specs en foto’s van nieuw toestel opgedoken

Sony zal naar verwachting verschillende toestellen presenteren tijdens het Mobile World Congress. Denk aan de XZ4 (die mogelijk Xperia N1 gaat heten) en Xperia 10-serie. Nu zien we beelden en specificaties van de instapper, de Sony Xperia L3.

Sony Xperia L3 op de foto

Het doorgaans betrouwbare Winfuture heeft informatie en beelden naar buiten gebracht van de nieuwe Sony Xpria L3. De smartphone wordt naar verwachting eind februari op het Mobile World Congress getoond door de fabrikant. Het toestel zal wederom in het goedkopere segment geplaatst worden en de huidige Xperia L2 opvolgen.

Sony Xperia L3

De nieuwe smartphone Xperia L3 zal een 5,7 inch beeldscherm krijgen met een HD+ resolutie. Daarbij krijgt deze een 18:9 beeldverhouding en ontkomt ook deze instapper niet aan wat dikkere schermranden aan vooral de onder- en bovenkant. De telefoon wordt voorzien van een 13MP + 2MP dual-camera en een 8 megapixel front-camera.

Sony Xperia L3 zijkant

Sony levert de Xperia L3 met een flinke 3300 mAh accu, 32GB aan opslagruimte en 2GB RAM-geheugen. Over de processor heeft de bron helaas op dit moment nog geen informatie. Het toestel wordt geleverd met Android 8.1 Oreo en heeft zelfs NFC. Ook een USB-C (!) aansluiting en 3,5 millimeter aansluiting mag niet op de telefoon ontbreken. Alle toetsen zitten aan de rechterzijde van de Xperia L3, net als de vingerafdrukscanner die ook aan de zijkant is geplaatst.

Sony Xperia L3 boven- onderkant

De Sony Xperia L3 zou verschijnen in het grijs, zwart en goud en op de markt gebracht worden voor een prijs van 199 euro. Op 25 februari heeft Sony haar persconferentie. Daar zullen we ongetwijfeld meer horen over de Xperia-toestellen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel