Sony Xperia XA2 Ultra duikt op met dual-selfie camera en vingerafdrukscanner achter

Sony komt begin dit jaar met een nieuwe XA2-serie, zo is de verwachting. Op het internet zijn nu duidelijke foto’s opgedoken van de Sony Xperia XA2 Ultra. Deze smartphone valt direct op door de plaatsing van de vingerafdrukscanner en de dual-selfie camera.

Xperia XA2 Ultra opgedoken

De Sony Xperia XA2 Ultra die te zien is op de foto’s laat zien dat Sony af lijkt te stappen van de vingerafdrukscanner aan de zijkant; een plek die toch wel door veel mensen gewaardeerd wordt. De scanner zal aan de achterkant geplaatst worden van het metalen toestel. Daarbij krijgt de metalen smartphone een dubbele camera aan de voorzijde, met flitser. Perfect dus voor het maken van selfies.

Sony Xperia XA2 Ultra leak

Sony zal de Xperia XA2 Ultra voorzien van Android 8.0 Oreo en vermoedelijk uitrusten met een Snapdragon 630 processor. Er wordt verder gesproken over een 6,0 inch Full-HD display, 4GB RAM en 64GB opslagruimte. Het toestel met het modelnummer H4213 en H4233 zal begin 2018 aangekondigd worden. Zodra er meer bekend is over het toestel, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel