Sony Xperia XZ (2017) mogelijk opgedoken op foto

Er is nog veel onduidelijk over de persconferentie van Sony, aankomende maandag tijdens het Mobile World Congress. Nu is er een mogelijke foto opgedoken van de Sony Xperia XZ (2017). Gaan we dit toestel zien tijdens MWC 2017?

Sony Xperia XZ (2017)

Wordt het een nieuwe Xperia X (2017) of brengt Sony andere toestellen onder de aandacht? Dat is de vraag die rondgaat over de komende persconferentie tijdens het Mobile World Congress. Het is nog niet duidelijk wat we van Sony kunnen verwachten maar we komen nu een eerste hint tegen. Het bedrijf zou mogelijk werken aan een opvolger voor de Sony Xperia XZ.

Sony Xperia XZ 2017

De huidige Xperia XZ werd tijdens de IFA in Berlijn afgelopen september gepresenteerd. Of we dan inderdaad -nu al- de vervanger gaan zien, is nog maar de vraag. De foto die nu is verschenen zou de Xperia XZ (2017) zijn en voorzien zijn van dunne schermranden. Het scherm wordt nu groter en de toetsen zitten op dezelfde plaatsen als bij de huidige Sony Xperia XZ.

Berichten spreken over een 5,2 inch display met een Full-HD resolutie. De herkenbare hoekige behuizing blijft net als bij de XZ behouden, hij lijkt alleen wat meer uitgerekt. De Sony Xperia XZ (2017) zou verder uitgerust worden met een MediaTek Helio P20 processor of een Qualcomm Snapdragon 820. Tevens wordt verwacht; een 23 megapixel camera, 16 megapixel front-camera, 4GB RAM, 64GB opslagruimte en een 3000 mAh accu. Sony zou de smartphone verder voorzien van Android 7.0 Nougat.

Of deze foto inderdaad de nieuwe Sony Xperia XZ laat zien, is nog de vraag. We hopen je maandag er alles over te kunnen vertellen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel