Sony Xperia XZ1 Compact opnieuw in de aanbieding bij Aldi: 349 euro

De Sony Xperia XZ1 Compact is ondanks dat er een opvolger is, nog altijd zeker een interessant toestel. Met een 19 megapixel camera en compact formaat, is het toestel ideaal voor degenen die geen groot toestel in hun zak willen hebben. Deze week is het toestel weer in de aanbieding bij de Aldi.

Sony Xperia XZ1 Compact bij Aldi

Supermarktketen Aldi stunt regelmatig met smartphones in de aanbieding. Zo ook deze week. De Sony Xperia XZ1 Compact is een compact toestelletje met een 4,6 inch HD-beeldscherm. Daarbij is er een snelle Snapdragon 835 processor en een 8 megapixel front-camera. Achterop zit een 19 megapixel camera vol mogelijkheden en uitgebreide opties.

Sony Xperia XZ1 Compact

De smartphone wordt nog altijd goed bijgehouden met updates. Zo draait de smartphone op de nieuwe beveiligingsupdate en is het toestel voorzien van Android 8.0 Oreo. Daarbij is er een 2700 mAh accu, 4GB RAM en 32GB opslagruimte.

Vanaf zaterdag 9 juni 2018 ligt de Xperia XZ1 Compact van Sony in de ‘voordeelbak’. Het prijskaartje is 349 euro, en dat is een vrij gunstige prijs. Het toestel kost nu rond de 370 euro. Doorgaans zijn deze aanbiedingen bij de Aldi snel uitverkocht, dus vroeg bij de deur liggen kan wellicht lonen. Mocht je alle details en actuele prijzen willen bekijken, raadpleeg dan de Xperia XZ1 pagina via onderstaande button.

Leestip: 7 beste Android-smartphones tot 300 euro

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel