Sony Xperia XZ4 renders verschenen: triple-camera en groot scherm

De eerste informatie over de Sony Xperia XZ4 is verschenen op het internet. Volgens de informatie krijgt de Xperia XZ4 een 6,5 inch groot scherm en wordt de telefoon voorzien van een triple-camera. We zien ook renders van het nieuwe toestel. Welke aanpassingen heeft Sony op de planning staan?

Xperia XZ4 renders

Op basis van de bij OnLeaks bekende informatie, heeft de leaker een aantal renders gemaakt van hoe de Sony Xperia XZ4 er mogelijk uit komt te zien. Hiermee krijgen we een beeld van welke weg Sony in wil slaan. Wat opvalt is dat Sony de vingerafdrukscanner nog niet in het scherm lijkt te integreren, maar weer terug naar de zijkant verplaatst. Een punt van kritiek in onze Xperia XZ2 review en Xperia XZ3 review was de plaatsing van de vingerafdrukscanner, die zat namelijk te laag.

Sony Xperia XZ4 render

De smartphone krijgt volgens de geruchten een 6,5 inch groot beeldscherm met dunne randen aan de boven- en onderkant. Uiteraard wordt de telefoon voorzien van een USB-C aansluiting, maar moet een 3,5 mm aansluiting wederom gemist worden. Aan de achterzijde krijgt de Sony Xperia XZ4 een triple-camera; als deze berichten kloppen. Het huidige vlaggenschip beschikt nog over een enkele camera.

Het is niet bekend wat de verdere specificaties zijn van de telefoon. De kans wordt geacht dat de telefoon op het Mobile World Congress, eind februari, aangekondigd wordt door Sony. Of er ook een Compact-versie gepresenteerd wordt, is op dit moment niet te zeggen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel