Spotify Premium krijgt gepersonaliseerde zoekresultaten en meer nieuwe functies

Muziekdienst Spotify heeft een aantal verbeteringen aangebracht speciaal voor Premium-abonnees. Zo is de zoekfunctie sterk verbeterd en kan je eindeloos naar je favorieten artiesten radiostation luisteren.

Update voor Spotify Premium

Wat meteen zal opvallen is dat navigatie binnen de Spotify app is aangepast. Onderaan het scherm worden nog slechts 3 belangrijke onderdelen getoond, waarbij op het Home-scherm muziek ontdekt kan worden. De zoekfunctie is als tweede optie opgenomen in de navigatiebalk en tenslotte vind je je eigen bibliotheek terug in de navigatiebalk.

Voor de zoekfunctie heeft Spotify eveneens een verbetering doorgevoerd, zo moeten zoekresultaten na verloop van tijd nog relevanter worden. In het bovenste gedeelte van de app worden de door jou meest beluisterde genres getoond. Spotify gaat je ook hier helpen bij het ontdekken van nieuwe muziek en podcasts.

Verder kan je nu eindeloos naar het radiostation van je favoriete artiest luisteren. Spotify genereert regelmatig nieuwe afspeellijsten gebaseerd op een artiest of band. Deze radiostations zoals Spotify ze noemt zijn nu ook offline af te spelen.

Spotify - Muziek en podcasts
Spotify - Muziek en podcasts
Ontwikkelaar: Spotify AB
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel