Supermarkt Dirk lanceert eigen Dirk app, met zelfscan

Veel supermarkten hebben een eigen app, maar bij Dirk moesten klanten er nog even op wachten. Nu is de eigen Dirk app uitgebracht en kunnen niet alleen de aanbiedingen bekeken worden, maar kan ook gebruik gemaakt worden van zelfscannen.

Dirk app

Supermarktketen Dirk heeft haar eigen applicatie uitgebracht; de Dirk app. Bij het eerste gebruik selecteer je eerst de winkel van je keuze. Met deze app heb je toegang tot de aanbiedingen van Dirk van den Broek. Dit zijn zowel de huidige aanbieden, als die van volgende week.

Via de Dirk app kun je een boodschappenlijstje maken. Dit kan niet alleen door te typen met de productzoeker, maar ook met spraak of met de barcodescanner. In de app zit namelijk een barcodescanner zodat je thuis de producten kunt scannen die je aan je boodschappenlijstje wilt toevoegen. De lijst kun je sorteren op looproute in de winkel.

In een aantal winkels van Dirk is het mogelijk om de zelfscanner te gebruiken. Op dit moment staat de teller op 10 winkels. Het betalen kan dan bij een betaalpaal of bij een kassa in de supermarkt. Ook kun je in de Dirk app inloggen met je MijnDirk profiel en zo ook boodschappenlijstjes delen.

De Dirk app is gratis beschikbaar in de Google Play Store via onderstaande button.

Dirk
Dirk
Ontwikkelaar: Dirk van den Broek
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel