Swing Copters: nieuwe game van Flappy Bird-ontwikkelaar in Play Store

De ontwikkelaar van Flappy Bird heeft een nieuwe game uitgebracht, waarbij de moeilijkheidsgraad flink is opgevoerd. De gameplay van Swing Copters lijkt erg op die van Flappy Bird, maar nu moet de gebruiker het beest met niet horizontaal naar de andere kant bewegen, maar verticaal.

Dong Nguyen van .GEARS Studios heeft een nieuw spel uitgebracht voor Android, na het overweldigende succes van de game Flappy Bird. Het spel lijkt erg op de voorganger, Flappy Bird. In Swing Copters bedien je een vogel met een propellor op zijn hoofd. Door te tikken en te schuiven bepaal je de richting, waarbij de vogel begint te slingeren.

swing-copters

We hebben de game uiteraard even geprobeerd en de moeilijkheidsfactor is flink opgeschroefd in Swing Copters. In onze ogen roept de game meer frustratie op dan Flappy Bird, en we zijn benieuwd of de spelers de moeilijkheidsgraad accepteren, of dat ze de game links laten liggen.

Swing Copters is vandaag verschenen in de Google Play Store en kan gratis gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

Swing Copters
Swing Copters
Ontwikkelaar: DOTGEARS
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel