T-Mobile geeft klanten één dag onbeperkt internet (zo werkt het)

Opnieuw is T-Mobile verkozen tot het beste en snelste netwerk van Nederland. Om dit te vieren geeft de roze provider zowel abonnees als prepaid-klanten een dag Unlimited internet.

T-Mobile met gratis Unlimited internet

We schreven eerder deze maand al dat T-Mobile door de Ookla Speedtest awards is verkozen tot het snelste en beste mobiele netwerk van Nederland. T-Mobile weet andere providers achter zich te laten, en dat is niet de eerste keer dat dit gebeurt.

Klanten van T-Mobile kunnen profiteren van een actie, waarbij T-Mobile haar abonnees en prepaid-gebruikers één dag onbeperkt internet aanbiedt. Hiermee wil de provider ook gelijk haar Unlimited abonnement promoten.

Ben je een abonnee met een (niet zakelijk) abonnement. Dan kun je een voucher aanvragen via de website van T-Mobile. Deze kun je inwisselen voor een ‘Unlimited for a Day NL’ bundel, op een zelfgekozen dag. Deze voucher is maximaal een jaar houdbaar.

Wanneer je prepaid-klant bent, kun je de tekst OOKLA naar 1616 sms’en. T-Mobile stuurt je dan een sms met instructies. Als je al in het bezit bent van een Unlimited abonnement, kun je via de website van T-Mobile meedoen aan een winactie. Je kunt daarbij verschillende prijzen winnen.

Alle informatie over de bundel voor een dag onbeperkt gratis internet (binnen Nederland) vind je op deze pagina van T-Mobile. Daar vind je ook de mogelijkheid om de voucher aan te vragen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel