Talon 3.3.0 laat je GIF’jes en video’s downloaden

Twitter-app Talon heeft een update ontvangen in de Play Store. Gebruikers van de app kunnen nu nog gemakkelijker content downloaden vanuit de applicatie. Talon is een populaire applicatie om tweets mee te bekijken en te versturen en is geheel vormgegeven in Material Design.

Talon 3.3.0

De Material Design-versie van Twitter-app Talon heeft een update gekregen naar versie 3.3.0. In deze versie is het voor gebruikers mogelijk om media te downloaden die anderen plaatsen in je timeline. In Talon 3.3.0 kan vanaf nu een Twitter-video gedownload worden, maar ook een Vine-filmpje kan vanuit Talon gedownload worden. Een andere nieuwe functie in Talon is de mogelijkheid om een GIF’je op te slaan, die vervolgens opgeslagen wordt als MP4-video.

Talon

De ontwikkelaar van Talon heeft verder nog wat aanpassingen en bugfixes doorgevoerd. Onder andere de YouTube-speler is bijgewerkt en krijg je bij het bekijken van meerdere afbeeldingen niet meer een pop-up te zien. De update naar Talon 3.3.0 kan vanaf nu gedownload worden uit de Google Play Store.

Talon for Twitter
Talon for Twitter
Ontwikkelaar: Luke Klinker
Prijs: € 3,19
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel