Geweldige Twitter-app Tweetings tijdelijk scherp geprijsd

De Twitter-app Tweetings is onze favoriete Twitter-cliënt op de redactie. Dankzij Black Friday is deze zeer uitgebreide app extra laag geprijsd. Met Tweetings heb je niet alleen oneindig veel mogelijkheden qua functies maar ook de interface kan je naar eigen wens personaliseren.

Tweetings

Black Friday mag dan weliswaar een Amerikaanse feestdag zijn, ook in Nederland kunnen we profiteren van verschillende aanbiedingen. Eerder vandaag schreven we al over diverse smartphones die nu veel voordeliger beschikbaar zijn en als je beschikt over een Chromecast kan je drie maanden gratis Spotify Premium krijgen. Als je toe bent aan een andere Twitter-app, dan is Tweetings nu ook in prijs verlaagd.

Tweetings

De prijs van de applicatie is gedaald van €3,33 naar €1,36. Deze aanbieding is volgens de ontwikkelaar alleen geldig tijdens Black Friday. In onze uitgebreide Tweetings review hebben we alle ins- en outs over de Twitter-app op een rijtje gezet. Tweetings kan je namelijk ook prima gebruiken op je smartwatch met Android Wear.

Je kunt Tweetings downloaden via onderstaande button uit de Play Store.

Tweetings for Twitter
Tweetings for Twitter
Ontwikkelaar: RBD Solutions Limited
Prijs: € 2,49
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel