Chromecast aanbieding: zo krijg je 90 dagen gratis Spotify Premium

Google en Spotify hebben een interessante aanbieding voor bezitters van de Google Chromecast. Je kunt nu 90 dagen gratis Spotify Premium proberen als je in het bezit bent van een Chromecast. Het maakt hierbij niet uit of je de eerste of de tweede generatie van de mediastick hebt. We zetten voor je op een rij hoe je Spotify Premium gratis kunt proberen.

Chromecast en Spotify

Bezitters van een Google Chromecast kunnen tot en met 31 december 2015 aanspraak maken op 90 dagen gratis Spotify Premium. Na de 90 dagen kan je het proefabonnement op de muziekdienst stopzetten, anders wordt het stilzwijgend verlengd voor €9,99 euro per maand.

Met Spotify Premium kan je zowel op de computer als op je smartphone of tablet altijd naar je favoriete muziek luisteren. Daarbij zijn er geen advertenties tussendoor en kan je nummers downloaden voor offline gebruik. De aanbieding geldt alleen als je nog niet eerder Spotify Premium hebt gehad.

Aanbieding

Wil je 90 dagen gratis Spotify Premium? Zorg dan dat je televisie met daaraan de Chromecast is ingeschakeld. Vervolgens open je de Chromecast-app op je smartphone en ga je naar het tabblad ‘Apparaten’. Op de foto die weergegeven wordt klik je op het tandwiel en druk je daarna rechtsboven op de drie puntjes. Daar selecteer je de optie ‘Controleren op aanbiedingen’ en wordt een overzichtspagina geopend en kan je het proefabonnement op Spotify Premium activeren. Je kunt ook naar de webpagina Chromecast Offers gaan en daar Spotify Premium selecteren.

Lees ook: Dit zijn alle nieuwe functies in de Chromecast app

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel