Diverse smartphones flink afgeprijsd voor Black Friday

In de Verenigde Staten is het vandaag ‘Black Friday’. Op deze dag kunnen de Amerikanen met flinke kortingen hun producten aanschaffen. Ook in Nederland zijn er verschillende aanbiedingen bij de (web-)winkels. Zo ook voor een groot aantal smartphones. Die zetten we voor je op een rij.

Black Friday 2015

De dag na Thanksgiving is Black Friday, waarbij in de Verenigde Staten mensen naar de winkel gaan om hun producten tegen veel lagere prijzen aan te kunnen schaffen. In Nederland beginnen de winkelketens ook ieder jaar meer mee te doen aan dit kortingsspektakel. DroidApp heeft voor je even rondgesnuffeld en kwam diverse interessante smartphone aanbiedingen tegen.

Sony Xperia Z5 Compact

Sony Xperia Z5 Compact

De Sony Xperia Z5 Compact is één van de drie smartphones uit de Xperia Z5 reeks. Deze smartphone heeft een 4,6 inch display en de behuizing is stof- en spatwaterdicht. Aan de zijkant van het toestel bevindt zich de vingerafdrukscanner en met de 23 megapixel camera schiet je de mooiste foto’s. Alleen op Black Friday is de prijs van dit toestel ruim vijftig euro lager, waardoor je voor 450 euro al een kleurrijke Xperia Z5 Compact in huis hebt.

Via onderstaande button kom je op de Sony Xperia Z5 Compact pagina, waar je de laagste prijzen kunt vinden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Samsung Galaxy S6 rechts

Samsung Galaxy S6 128GB

Een interessante aanbieding is er voor de Samsung Galaxy S6 met 128GB intern geheugen. Deze smartphone heeft alles in huis, waaronder een stijlvolle vormgeving, een vingerafdrukscanner, de 16 megapixel camera en natuurlijk een razendsnelle processor. De 128GB versie kost normaal bijna 700 euro en is er nu voor 549 euro. Je vindt de 128GB-versie van de Galaxy S6 via onderstaande Galaxy S6 overzichtspagina bij Typhone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Samsung Galaxy S6 Edge White

Samsung Galaxy S6 Edge

Als je op zoek bent naar een andere stijlvolle smartphone is er de witte Samsung Galaxy S6 Edge. Ook deze smartphone is flink afgeprijsd naar 549 euro en heeft 64GB aan intern geheugen beschikbaar. De doorlopende randen van het scherm zorgen voor een luxe uitstraling. Je kunt voor deze Black Friday actie alleen kiezen uit de witte kleur, beschikbaar bij Typhone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Honor

Honor heeft ook een aantal toestellen voor lagere prijzen in het assortiment. Als je je registreert via vMall dan krijg je maximaal honderd euro korting op verschillende toestellen. De toestellen die vandaag met korting zijn aan te schaffen zijn de Honor 4X, Honor 6 (Plus) en de Honor 7.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

De aanbiedingen zijn alleen vandaag (27 november 2015) geldig en op is op. Dus haast je naar de desbetreffende toestel-pagina’s. Daar vind je naast een overzicht van de prijzen ook de specificaties en het gerelateerde nieuws. Op zoek naar een ander toestel? Bekijk dan het overzicht op de Android smartphone pagina en voor advies raadpleeg je het DroidApp Koopadvies.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel