Chromecast-bezitters kunnen gratis kiezen uit 60 films [update]

Google heeft voor Chromecast-bezitters een nieuwe aanbieding klaarstaan. Bezitters van de mediastick van Google kunnen tot en met eind dit jaar een gratis film huren via Google Play Movies. En nee, dat zijn niet allemaal saaie films. Er zitten diverse grote titels tussen.

Chromecast: gratis film

Gebruikers van de Google Chromecast kunnen vanaf nu tot en met 31 december gebruik maken van een interessante promotie. Google wil met een nieuwe actie haar videodienst Google Play Movies promoten door Chromecast-bezitters een gratis film te laten huren.

Google Play Movies

Via de applicatie van de Chromecast kan je aanspraak maken op de aanbieding. Dit doe je door de Chromecast-app te openen als de Chromecast ingeschakeld is. Vervolgens ga je naar het tabblad ‘apparaten’ en klik je op het tandwiel. Rechtsbovenin druk je op de drie puntjes waar je kunt controleren op aanbiedingen. Daar vind je ook de promotie om een gratis film te huren, waarna gevraagd wordt of het serienummer van je Chromecast geverifieerd mag worden.

Bij het inwisselen van de actie wordt de Play Store geopend, waarbij je de melding krijgt dat je een film kunt huren. Hieronder zitten ondertussen films als ‘The Wolf of Wall Street’, ‘Fifty Shades of Grey’, ‘Night At the Museum’, ‘Jurassic Park’ en ‘Gooische Vrouwen 2’. De korting kan je inwisselen op alle films, waaronder de zestig die je te zien krijgt als je de aanbieding activeert.

Google Play Movies

Mocht je niet gelijk een keuze willen maken, dan kan je via de Google Play Movies app naar de optie ‘Mijn account’ waarna je kunt selecteren dat je de promotie in wilt wisselen. Dit moet je dan wel doen voor 31 december 2015.

Bekijk ook: Dit zijn alle nieuwe functies in de Chromecast app

Google Home
Google Home
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

via

Lees ook

Reageer op dit artikel