Talon verwijderd uit Play Store: Twitter token-limiet bereikt

Wederom belangrijk nieuws rondom de ontwikkeling van Talon for Twitter. De maker van de applicatie heeft bekend gemaakt dat de applicatie uit de Play Store is gehaald. Talon for Twitter zal open-source gaan worden.

De maker van de app Talon for Twitter heeft bekend gemaakt dat het de applicatie Talon uit de Google Play Store heeft gehaald. Twitter stelde een tijd terug voor applicaties een token-limit in. Na het bereiken van dit token zal de applicatie niet meer werkzaam zijn voor nieuwe gebruikers.

De door Twitter opgelegde maximum aantal gebruikers is vannacht behaald door Talon. Dat maakt wel gelijk weer duidelijk hoe populair Talon for Twitter is geweest.

De nieuw uitgebrachte applicatie Talon for Twitter Plus (Talon Plus) staat los van dit probleem. Deze applicatie, geoptimaliseerd voor Android 5.0 Lollipop, is vandaag uitgebracht en begint met het aantal tokens gewoon bij het begin.

Open-source

Luke Klinker, de ontwikkelaar van de applicatie, zal Talon for Twitter op korte termijn aan gaan bieden als open source. Op deze manier kunnen programmeurs bijdragen en een eigen variant maken op de basis van Talon. Programmeurs kunnen met de code van de app, vervolgens een eigen token aanvragen, waardoor de applicatie via een omweg toch bruikbaar wordt.

Updates

Tot slot weet de maker van de populaire Twitter-app te melden dat het gewoon updates uit zal brengen voor de bestaande gebruikers. Voor degenen die Talon for Twitter gekocht hebben, kunnen de applicatie terug vinden onder ‘mijn apps’-downloads.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel