Telegram krijgt update naar versie 1.6.0

De ontwikkelaars van de chat-applicatie Telegram hebben een update uitgebracht in de Google Play Store. Vooral op het gebied van notificaties biedt verise 1.6.0 van de applicatie nieuwe mogelijkheden. Daarnaast biedt de applicatie een nieuwe mogelijkheid, exclusief voor Samsung-toestellen. Telegram 1.6.0 bevat verder ondersteuning voor Android L.

In de Play Store is een update verschenen van de chat-app Telegram. Telegram 1.6.0 brengt verbeteringen rondom meldingen en krijgt daarnaast een nieuwe functie; pop-up notificaties. De pop-up notificaties kennen we al uit WhatsApp, en nu zijn deze dus ook te vinden in de applicatie van Telegram. In de nieuwe update voor Telegram is verder de ondersteuning gekomen voor Android L.

Wanneer je beschikt over een Samsung Galaxy-smartphone heeft Telegram een extra functie in petto. Telegram biedt vanaf nu ondersteuning voor Multi-Window. Met Multi-Window kan het scherm in tweeën gedeeld worden, waarbij je nu ook in een van de twee venster Telegram kunt gebruiken. Een andere nieuwe functie, exclusief voor Samsung-toestellen is de badge. Middels de badge zie je over het icoon het aantal ongelezen berichten staan.

Telegram 1.6.0 is inmiddels gratis te downloaden uit de Google Play Store. Download Telegram via onderstaande button.

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar: Telegram FZ-LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel