The Voice of Holland app 2019: klaar voor het nieuwe seizoen

The Voice of Holland staat weer op het punt van beginnen. Seizoen 2019-2020 belooft ook weer spannend te worden. Met de The Voice of Holland app bereid je jezelf helemaal voor.

The Voice of Holland app

Niet langer meer de Redroom app, maar gewoon de TVOH app. Met de vernieuwde applicatie krijgen gebruikers toegang tot eigenlijk alle content en achtergrondinformatie die te maken heeft met de zangwedstrijd. De nieuwe The Voice of Holland app is vernieuwd voor seizoen 2019-2020, waarvan de eerste uitzending vanavond, 8 november start op RTL4.

Met de applicatie vind je informatie over je favoriete talenten en degenen die zich al bij het team van de coach hebben aangesloten. De coaches dit jaar zijn Ali B, Anouk, Waylon en Lil’ Kleine. Dit seizoen wordt ook de tiende verjaardag van de populaire zangcompetitie gevierd. Via de The Voice of Holland app kun je ook video’s terugkijken, vind je er de mooiste momenten en vind je er meer over The Voice Family 2.

TVOH app 2019

Aflevering gemist, of een optreden terugkijken is geen probleem. Je kunt alle fragmenten en optredens uit de shows terugkijken via de app. Met de Thuiscoach kun je zelf ‘plaatsnemen’ in de stoel en kijken voor wie jij je stoel zou omdraaien.

The Voice of Holland 2019-2020 begint vanavond, 8 november, om 20:30 op RTL4. Anders dan voorgaande jaren wordt de nieuwe editie van de show gepresenteerd door Martijn Krabbé en Chantal Janzen. Ook is Vodafone niet meer de sponsor, maar neemt T-Mobile dat stokje over. De app kun je downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

The voice of Holland app
The voice of Holland app
Ontwikkelaar: RTL Nederland B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel