Thuisbezorgd-app krijgt update met vernieuwde interface

Thuisbezorgd heeft een update uitgebracht voor de Android-applicatie. In de nieuwe versie van Thuisbezorgd voor Android is de interface vernieuwd en zijn er diverse nieuwe functies beschikbaar gekomen. De update voor de Thuisbezorgd-app krijgt het versienummer 4.0.3 mee.

Thuisbezorgd android update

Thuisbezorgd update

De populaire eten-bestelsite Thuisbezorgd heeft een update uitgebracht naar versie 4.0.3 voor Android. In de nieuwe app van Thuisbezorgd is de interface van de applicatie onder handen genomen. Dankzij het nieuwe ontwerp oogt de applicatie strakker en overzichtelijker. Verbeterd zijn onder andere het overzicht van de openingstijden, een duidelijkere weergave van de bezorgkosten en is nu beter te vinden wat het minimum bestelbedrag moet zijn.

Thuisbezorgd Android Update

Herhaalorder en Mapview

Ook nieuw in de app is de optie ‘herhaalorder’ met deze functie kan een eerdere bestelling uit je bestelgeschiedenis direct nogmaals geplaatst worden. Met Mapview kunnen restaurants die aangesloten zijn bij Thuisbezorgd op een kaart in een oogopslag bekeken worden. Daarnaast zijn de filters geoptimaliseerd en uitgebreid om nog sneller je keuze te kunnen maken.

Om de nieuwe versie van de Thuisbezorgd-app te downloaden, klik je op onderstaande button.

Thuisbezorgd.nl - Online eten bestellen
Thuisbezorgd.nl - Online eten bestellen
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel