Thunder Buddy: een handige onweer-app

Een nieuwe interessante app is er verschenen in de Google Play Store: Thunder Buddy. Met Thunder Buddy kun je heel eenvoudig de afstand tussen jou en de onweersbui bepalen. Handig als je even geen buienradar bij de hand hebt.

Thunder Buddy

Thunder Buddy is een app waarmee je eenvoudig de afstand tussen jou en de onweersbui kunt bepalen. In de fraai vormgegeven app ga je naar Distance, vervolgens druk je op “Tap” op het moment dat je bliksem ziet en druk je op de tijd op het moment dat je de donder hoort. Je krijgt dan direct een kaart te zien met de straal waarin de bliksem ingeslagen zou kunnen zijn.

thunderb-tap

Als je meerdere metingen verricht dan kun je per onweersbui statistieken opvragen. Zo kun je eenvoudig zien of de onweersbui dichterbij komt of juist verder weg trekt. Verder vind je in Thunder Buddy ook handige onweersfeitjes en tips.

thunderb-map

In het instellingen scherm kun je instellen of je de afstand in meters of kilometers wenst of welk soort grafiek je wilt zien. Ook kun je de weergave van Google Maps in de app aanpassen.

thunderb-sett

Thunder Buddy is circa 2.3MB groot en gratis te downloaden in de Google Play Store.

Thunder Buddy
Thunder Buddy
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel