Tile komt met nieuwe producten; al je eigendommen terugvinden met de app

Tile is bekend van de sleutelhangers waarmee je met behulp van een app snel je sleutelbos terug kunt vinden. Nu heeft Tile een reeks nieuwe producten aangekondigd, waarmee je nog minder kwijt zult raken.

Nieuwe producten van Tile

Tile heeft een aantal nieuwe producten aangekondigd. Het gaat om de 2020-serie waarbij je onder andere gebruik kunt maken van de innovatieve sticker en een aantal nieuwe varianten van de sleutelhanger.

Om te beginnen zijn er de nieuwe sleutelhangers. Hiermee ben je nooit meer je sleutelbos kwijt. Echter kun je deze bijvoorbeeld ook aan je tas bevestigen, mocht je deze dan weer kwijt zijn. De Tile Mate en Pro zijn voorzien van een verbeterd bereik, zodat deze nog verder reikt. Dit is 120 meter bij de Pro en 60 meter bij de Mate. De Tile Slim is nog dunner gemaakt en deze heeft een grootte van een creditcard. Daarnaast heeft de batterij een levensduur van drie jaar en is het geluidsvolume verbeterd.

Tile 2020

Nieuw is de Tile Sticker. Dit is een sticker welke samen met 3M is ontworpen. Hij is te plakken op vrijwel alle ondergronden; van metaal tot plastic en van je camera tot aan je afstandsbediening. De Tile Sticker is zelfklevend en waterproof. De batterij moet drie jaar meegaan en het bereik van de sticker is 45 meter. De Tile kun je koppelen en vinden met behulp van de app.

De prijzen van de nieuwe producten vind je hieronder, ze zijn er ook in verschillende multi-packs.

  • Tile Sticker (zwart), vanaf 39,99 euro
  • Tile Slim (zwart), vanaf 29,99 euro
  • Tile Mate (wit), vanaf 24,99 euro
  • Tile Pro (zwart en wit), vanaf 34,99 euro

De nieuwe Tile producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Bol.com en Coolblue.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel