TouchPal Keyboard krijgt grote update met Material Design

Touchpal heeft een nieuwe update uitgebracht met material design. Verder zijn er een hoop emoticons toegevoegd en is de stabiliteit verbeterd. De app is aardig populair onder Android-gebruikers, deze is meer dan 10 miljoen keer gedownload.

Er is een nieuwe update uitgekomen voor de TouchPal Keyboard-app. De toetsenbord-app is volledig opnieuw ontworpen met Material Design-thema’s. Ook zijn er meer dan tien nieuwe emoticons beschikbaar en meer dan 40 nieuwe emoticon-arts. Dit houdt in dat wanneer je ‘LOL’ typt of een andere bepaalde term, dat er dan een leuke gimmick tevoorschijn komt in TouchPal.

touchpal keyboard

Als je bij bepaalde woorden vaak een emoticon erachter plaatst zal de app dit onthouden, zodat deze er standaard achter geplaatst wordt. De app zal verder automatisch woorden die met een hoofdletter getypt dienen te worden voor je aanpassen. Het is nu ook mogelijk in TouchPal Keyboard om snel de taal van het toetsenbord te wijzigen. Dit doe je door op je spatiebalk te swipen. De grootte van de keyboard-app is veertig procent verkleind, zo heb je weer wat meer ruimte vrij op je telefoon.

Verdere toevoegingen in de nieuwe versie zijn een verbeterde stabiliteit, minder kans op een crash of freeze en bug-fixes. Ook zijn de onnodige rechten verwijderd.

Lees ook

Reageer op dit artikel