Trello: grote update brengt Material Design

De projecten- en taken-app Trello heeft een update uitgebracht voor de Android-app van Trello. In de nieuwe versie van de applicatie is Trello compleet vormgegeven in Material Design. 

De ontwikkelaars van de organize-app Trello hebben een grote update uitgebracht in de Google Play Store. De nieuwe versie van de app is volledig vormgegeven in Material Design en dat maakt de vormgeving van de app een stuk gelikter.

trello_android

In Trello kan je met meerdere mensen aan taken en projecten werken. Trello heeft hiervoor zogenoemde borden. Deze borden kunnen gevuld worden met lijsten. De lijsten zijn zeg maar de categorieën en de lijsten kunnen weer gevuld worden met kaarten, wat eigenlijk de taken zijn.

Trello heeft met de update nog wat meer verbeteringen doorgevoerd. Trello voor Android heeft veel werk gestoken in de nieuwe app. Want de makers melden dat geen een steen onomgekeerd werd gelaten en dat alles aan de applicatie verbeterd is. De navigatie in Trello is verbeterd, een vernieuwde zijbalk en bnog veel meer visuele wijzigingen.

De update van de Trello app voor Android wordt vanaf nu gefaseerd uitgerold via de Google Play Store. Het kan dus even duren voordat de applicatie op jouw toestel beschikbaar is.

Trello
Trello
Ontwikkelaar: Trello, Inc.
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel