Verkoop Nexus 6 definitief gestopt door Google; laatste voorraad in verkoop

Google heeft de stekker uit de verkoop van de Motorola Nexus 6 getrokken. De smartphone is inmiddels opgevolgd door twee nieuwe smartphones; de Nexus 6P en de Nexus 5X. Al eerder werd de verkoop van de Nexus 6 gestaakt. Mocht je nog een Nexus 6 willen bemachtigen, dan moet je er snel bij zijn.

Nexus 6

De verkoop van de Nexus 6 is gestopt. Google heeft de verkrijgbaarheid in de Google Store gewijzigd naar “De Nexus 6 kan niet meer worden gekocht”. Dit betekent naar verwachting ook dat de webwinkels die hem nog hebben, de laatste voorraad verkopen van het toestel. De Nexus 6 werd samen met de Nexus 9 aangekondigd in oktober, de Nexus 9 wordt wel gewoon nog verkocht omdat hier ook nog geen opvolger voor is verschenen.

Nexus 6 Google Store

Motorola en Google brachten vorig jaar de Nexus 6 uit, maar toch leverde dit niet zo’n succes op als bij de Nexus 5. Inmiddels zijn er twee Nexus-smartphones beschikbaar die het toestel opvolgen; de Nexus 5X en de Nexus 6P.

Mocht je nog een Motorola Nexus 6 willen bemachtigen? Op het moment van schrijven hebben alleen de webwinkels Studentmobiel, Belsimpel en GSMwijzer de Nexus 6 nog op voorraad. De prijs van het toestel is flink gedaald naar iets minder dan 400 euro.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel