Nexus 6 verliest achterkant door slechte lijm

De Nexus 6 smartphone, die vorig jaar november werd aangekondigd en gelanceerd door Google, kampt opnieuw met een probleem. De achterkant van de smartphone, die normaal vast hoort te zitten, laat los.

Er zijn een aantal reden bekend waarom de achterkant van de Nexus 6 zomaar los laat, een van die reden zouden een defecte batterij zijn laat een gebruiker op Reddit weten. De defecte batterij zwelt op aan de binnenkant van het toestel waardoor door de druk de achterkant vanzelf los laat. Een andere reden zou zijn omdat Motorola bij sommige toestellen een slechte soort lijm heeft gebruikt.
Nexus-6-defective-back-plateOok bij de Motorola webcare zijn ze op de hoogte van het probleem, in een reactie op een eigenaar die hetzelfde probleem heeft laat Motorola weten dat er een aantal gevallen bekend zijn.

Mocht je in het bezit zijn van de Motorola Nexus 6 en hetzelfde probleem constateren, dan kun je contact opnemen met de fabrikant of de verkoper van je toestel. In dit geval heb je recht op een nieuw en goed werkend product, aangezien het duidelijk om een fabricagefout gaat.

Bron: Phandroid

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel