Nexus 6 32GB binnen 2 weken in Nederland, 64GB volgend jaar

De Motorola Nexus 6 zal binnen twee weken beschikbaar zijn in Nederland. De Nexus 6 32GB komt zal net voor de kerstdagen nog in de Nederlandse schappen komen te liggen. Vanaf vandaag is het toestel in omringende landen al verkrijgbaar.

Nexus 6

Binnen twee weken kunnen we de Motorola Nexus 6 32GB verwachten in Nederland. De Nexus 6 ligt vanaf vandaag in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland in de winkels en komt uiterlijk een dag voor kerstmis naar Nederland. Motorola en Google kondigde in oktober de Nexus 6 samen met de Nexus 9 aan. We schreven eerder al dat we de Nexus 6 voor kerstmis zouden verwachten, maar nu hebben we meer aanwijzingen gekregen dat dit ook inderdaad het geval is.

playstore_nexus6

Nexus 6 in Nederland

In de Nederlandse Google Play Store staat dat de Nexus 6 niet beschikbaar is in ons land. Nieuw is dat er een tekstblok onder staat met de tekst;

De Nexus 6 is ook verkrijgbaar bij Tele2, MediaMarkt, Coolblue en Bol.com. Ga voor meer informatie naar uw lokale vestiging.

Hoewel Tele2 nog geen mededelingen doet over de leverdatum van de Nexus 6, is wel zojuist de Nexus 6-pagina online gezet door de telecomprovider. Bij MediaMarkt is het product ‘in bestelling’ en zal vanaf 20 december opgehaald of afgeleverd gaan worden. Bij Bol.com zal zelfs vanaf 12 december de Nexus 6 beschikbaar zijn, maar we betwijfelen of dat ook echt zo zal zijn. (inmiddels heeft Bol.com de verwachte levertijd bijgesteld naar 17 december 2014). Coolblue meldt dat de Motorola Nexus 6 vanaf 24 december te koop zal zijn. Echter betreft dit de 32GB versie van de Google Nexus 6 in de kleuren blauw of wit. De 32GB versie van de Nexus 6 zal 649,00 euro gaan kosten.

Nexus 6 64GB: pas volgend jaar beschikbaar

De Nexus 6 64GB zal niet vanaf deze maand beschikbaar zijn. De 64GB-versie van de Nexus 6 zal volgens Coolblue op zijn vroegst 9 januari beschikbaar zijn. Navraag bij andere webwinkels levert het antwoord op dat de verwachte levering van de 64GB Nexus 6 op zijn vroegst over drie weken begint. De Nexus 6 64GB zal een prijskaartje meekrijgen van 699,00 euro.

Alle specificaties van de Nexus 6 kan je hier bekijken.

Pre-order hier de Nexus 6 bij Bol.com

Lees ook

Reageer op dit artikel