Nexus 6 duikt op in Nederlandse Play Store; december in Nederland

De Motorola Nexus 6 is te vinden in de Nederlandse Google Play Store. Sinds vanmorgen is de smartphone te vinden tussen de Nexus 5 en de Nexus 9, die al langer verkrijgbaar zijn in de Google Play Store.

Het zal niet lang meer duren totdat Google en Motorola de Nexus 6 uit gaan brengen in Nederland, zo is onze verwachting. De Nexus 6 is nu zichtbaar in de Play Store. Hoewel het toestel nog niet verkrijgbaar is in de Play Store, stond het toestel gisteravond tijdens onze check nog niet op de website vermeld. Wanneer de productpagina van de Nexus 6 wordt geopend is te zien dat (helaas) het toestel niet beschikbaar is in ons land.

Playstore_nexus6

Wat opvalt is dat wanneer je de Nexus 6 pagina opent, je automatisch terechtkomt bij de blauwe variant van de Nexus 6 32GB. De witte is nog niet er tussen te vinden. Wel kan je in de link-url van het product ‘blue’ veranderen naar ‘white’ waardoor de witte Nexus 6 wel zichtbaar wordt. Het is nog steeds niet helemaal duidelijk wanneer de Motorola Nexus 6 naar Nederland komt. Wel is duidelijk dat het toestel zeer waarschijnlijk in december naar Nederland wordt verscheept omdat onder de productinformatie de onderstaande aanbieding zichtbaar is;

Koop een Nexus 6 en geniet zes maanden lang gratis onbeperkt van muziek op Google Play™
Blijf na de proefperiode luisteren voor € 9,99 per maand. Koop uw Nexus 6 vóór 31 december 2014 en wissel de aanbieding in vóór 31 januari 2015.

 

Vanmorgen schreven we al dat de Nexus 6 vanaf volgende week vrijdag, 5 december, te koop zal zijn in Duitsland.

Lees ook

Reageer op dit artikel