Google Play Gift Card nu ook te koop met zelfgekozen bedrag

De Google Play Gift Card maakt het mogelijk om content uit de Play Store cadeau te doen; een cadeaubon voor de Google Play Store. Sinds oktober vorig jaar zijn ze officieel in Nederland te koop. DroidApp heeft nu ontdekt dat ze vanaf nu ook in variabele, zelfgekozen bedragen te koop zijn.

Google Play Gift Card met zelfgekozen bedrag

Sinds vorig jaar oktober kunnen we in Nederland de Google Play Gift Card kopen. Dit is een tegoedbon/cadeaubon voor apps, games, muziek, boeken, films en andere content uit de Google Play Store. Ook kan je dus hiermee gebruik maken van andere diensten die deel uitmaken van Google Play. Je kunt hiervoor kiezen uit een tegoed van 15 euro, 25 euro of 50 euro.

Google Play Gift Card variabel

DroidApp heeft nu een nieuwe variant op cadeaukaart gevonden bij een supermarktketen in Nederland. Dit betreft een Google Play Gift Card waarbij je zelf het bedrag kunt kiezen. Het bedrag dat je kiest moet liggen tussen de 15 en 500 euro. Zo kan je dus voortaan 20 euro geven, iets wat met de zwartgekleurde kaarten niet mogelijk was.

De Play Gift Cards die je kunt voorzien van een variabel bedrag zijn te herkennen aan de witte kaarten met het rode pasje. Hierop is een sneeuwpop te zien met cadeaus en bomen. Het is niet bekend of de variabele kaarten de zwarte kaarten zullen vervangen.

De kaarten met het variabele bedrag zijn nog niet overal beschikbaar, zo blijkt uit onze rondgang. Mogelijk zijn deze wel voor de feestdagen breder verkrijgbaar.

Lees ook

Reageer op dit artikel