Exclusief: Google Play Gift Cards te koop bij Albert Heijn

Terwijl het in omringende landen al lang mogelijk was om de cadeaukaart voor de Play Store aan te schaffen, is het in Nederland sinds vorige week pas mogelijk. De Google Play Gift Card was slechts bij één winkelketen te koop, tot vandaag. Vanaf vandaag is de Play Gift Card ook te koop bij supermarktketen Albert Heijn, zo ontdekte DroidApp.

Play Gift Card

Vorige week werd het startschot gegeven van de verkoop van de Play Gift Card in Nederland. Bij winkelketen Primera is de cadeaukaart voor de Google Play Store verkrijgbaar in 15 euro, 25 euro of 50 euro. Vandaag ontdekte DroidApp dat bij supermarktketen Albert Heijn ook de Play Gift Card te koop is. Daar hing de kaart in het rek met een tegoed van 15 euro. We hebben vervolgens ook bij andere vestigingen van Albert Heijn de kaart zien hangen.

Play Gift Card Albert Heijn

Het lijkt er hierdoor op dat de kaart op steeds meer punten verkrijgbaar wordt in Nederland. Toevallig staat sinds deze week ook Nederland in de lijst van Google met landen waar de Play Gift Card beschikbaar is. Echter staan daar nog geen verkooppunten genoemd.

Met de Google Play Gift Card kan je het tegoed op de kaart gebruiken om apps, muziek, films, boeken of games aan te schaffen uit de Play Store. Hierdoor hoef je niet langer meer te betalen met PayPal, een CreditCard of via je telefoonrekening.

Lees ook

Reageer op dit artikel